O nás

POLON-ALFA S.A.

Přední polský výrobce systémů požární signalizace

Zkušenosti, modernost, profesionalita a nejvyšší kvalita – to jsou čtyři silné pilíře, na kterých si společnost vybudovala nezpochybnitelnou pozici lídra na trhu požárních zabezpečovacích systémů.

Bezpečnostní zařízení, která se vyrábějí v továrně v Bydhošti, jsou založena na technické koncepci zaměstnaných konstruktérů, technologů a programátorů. Zkušení odborníci s rozsáhlými znalostmi a vysoce ceněnými kompetencemi s empatií a nasazením přivádějí do našich řad nové zaměstnance a nabízejí jim neomezený přístup k nástrojům a technologiím, které mají k dispozici

Komplexní systémy
POLON-ALFA pro účinnou požární ochranu

Dodáváme vysoce kvalitní systémy požární signalizace, které chrání majetek i lidské životy v nejrůznějších objektech. Nabízíme řešení šitá na míru specifickým požadavkům našich klientů. Naše zařízení jsou nejčastěji instalovanými systémy v Polsku a máme stále více zákazníků po celém světě.

70 let
zkušeností
Téměř 400
zaměstnanců
15 Regionálních poboček
po celé zemi

Hodnoty společnosti

Zkušenosti

Společnost POLON-ALFA vyvíjí a vyrábí přístroje pro měření ionizujícího záření od roku 1956. Po několika letech se výrobní profil rozšířil o přístroje pro detekci požárů. Hlavní činností společnosti je výroba komplexního systému požární signalizace zahrnujícího ústředny, hlásiče, ruční hlásiče a příslušenství. Postupem času byl sortiment výrobků rozšířen také o systém detekce plynů, univerzální ústředny a systém, který integruje zařízení požární ochrany s integrační platformou. Zkušenosti získané za sedmdesát let nám zajistily, že můžeme s jistotou chránit vše, co je pro naše Zákazníky nejdůležitější.

Profesionalita

Zařízení vyráběná společností POLON-ALFA jsou založena výhradně na našich vlastních řešeních. Celý cyklus vývoje designu výrobků vedou zkušení odborníci s rozsáhlými znalostmi a vysokou úrovní kompetencí. Profesionalita je charakteristickým rysem jak managementu, tak všech zaměstnanců zapojených do výrobního procesu. Díky četným školením zaměstnanců vyniká jejich kvalifikace a profesionalita mezi specialisty v oboru požární ochrany.

Modernost

Neustálý proces zavádění nových a zdokonalených výrobků, stejně jako zavádění nejnovějších technologií znamená, že POLON-ALFA úspěšně konkuruje předním výrobcům a často dokonce překonává světové standardy. Špičkoví odborníci z oddělení výzkumu a vývoje se neustále zaměřují na individuální přístup k zákazníkovi. To umožňuje spolehlivě zjistit potřeby odběratele a navrhnout nejvhodnější řešení. Technologové, designéři a programátoři vytvářejí koncepce nových produktů, aby udrželi náskok před rychle se měnící realitou. Tým nejen iniciuje nové nápady, ale také vyvíjí způsob jejich výroby a použití a následně testuje a ověřuje, zda plní své funkce stoprocentně bezpečně.

Kvalita

Zkušenosti a profesionalita zaměstnanců v kombinaci s moderními technologiemi a systémem zajištění kvality ISO 9001 zavedeným již v roce 1998 zaručují vysokou kvalitu zařízení s logem POLON-ALFA. Všechny výrobky vyráběné společností jsou certifikovány podle evropských norem certifikačními orgány notifikovanými v rámci Evropské unie a je na ně poskytována dvouletá záruka. Potvrzením zaručené špičkové kvality veškeré produkce je také to, že společnosti byl udělen kód obchodního a vládního subjektu NATO a že získala licenci na výrobu zařízení pro obranu státu.