TLD-6000 - Tester pro monitorovací linky

TLD-6000 Supervision Line Tester je servisní zařízení, které slouží k diagnostice a konfiguraci linkových prvků systémů POLON 3000, POLON 4000 nebo POLON 6000.

Tester TLD-6000 je určen ke spouštění, kontrole správné činnosti, diagnostice poruch a měření charakteristických parametrů adresovatelných monitorovacích vedení (včetně instalovaných prvků vedení) systémů POLON 3000, POLON 4000 a POLON 6000, aniž by bylo nutné připojovat ústřednu.
Tester může být nápomocen servisu při odstraňování poruch a montážním firmám při uvádění nových instalací do provozu.

Tester TLD-6000 plní následující funkce: – měření proudu odebíraného dohledovým vedením, – měření napětí v charakteristických bodech dohledového vedení, – měření odporu vodičů dohledového vedení, – měření součtu odporů, kterými přispívají linkové prvky, – detekce uzemnění +L a -L dohledového vedení, – softwarové přepínání/záměna začátku s koncem dohledového vedení (+L s +P), – softwarové zadání nastavitelné zátěže na konci dohledového vedení v rozsahu 0….100 mA, – měření časových a napěťových parametrů v dohledovém vedení, – jednorázové nebo vícenásobné zaslání libovolného příkazu do prvku vedení a analýza odezvy, – vzorkování vybrané části přenosu v dohledovém vedení uložení vzorků do paměti, odeslání dat do počítače, – sledování přenosu v dohledovém vedení a zobrazení dat s možností filtrování adres prvků vedení, – konfigurace prvků vedení, čtení a kontrola topologie dohledového vedení, – testování činnosti prvků vedení.

Zařízení je vybaveno konektorem typu micro USB, který umožňuje napájení z portu USB počítače, nabíječky mobilního telefonu nebo baterie typu powerbanka.
Prostřednictvím intuitivního rozhraní softwaru POLON.tester 6000 je možné se připojit k libovolné položcedetektor, ROP, vstupní/výstupní zařízení,…detektor, konfigurovat ji, kontrolovat její stav, číst charakteristické parametry atd.
Aplikace umožňuje konfigurovat linku, ukládat konfiguraci profilu a importovat konfiguraci ze softwaru ústředny, jakož i provádět tisky protokolů o testech a konfiguraci systému.
Sada TLD-6000 se dodává s zdroj napájení a kabelem USB pro připojení k počítači (software lze stáhnout z webových stránek).

Název Typ souboru Název souboru Velikost souboru Stáhnout
Katalogový list TLD-6000 Katalogové listy katalogovy-list-TLD-6000-CS.pdf 160.06 KB